Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

Special bestilling

Malerier på specialmål

Uanset hvilken størrelse maleri du skal bruge, så kan vi lave det til dig. Med et stort maleri tilpasset væggen og rummet, kan du virkelig skabe en fantastisk og unik woweffekt. Ønsker du at bestille et maleri på specialmål, så send os en mail med de ønskede mål, samt hvilken stilart du har i tankerne. Vedhæft gerne billeder af din væg. Vi taler os frem til et ønsket resultat, og er løbende i kontakt under processen, så du har mulighed for at komme med ønsker og rettelser undervejs.
Nogle gange vælger vi at lave to malerier på de ønskede mål, så du har noget at vælge imellem. En bestilling hos os forpligter ikke til et køb.
Bliver resultatet som ønsket, så aftaler vi en dag, hvor vi kan komme hjem og præsentere maleriet "live" for dig. Vi holder maleriet op på din væg, så du kan se om det lever op til forventningerne.
Så har du et ønske om at få et stort maleri på specialmål til din væg, så tøv ikke med at kontakte os.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.