Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

GALLERI ART DELIVERY

ART DELIVERY ER DANMARKS ENESTE KØRENDE GALLERI

Vi gør det nemt at få kunst på væggene, hvad enten det er til private eller virksomheder.

Galleri Art delivery har mere end 250 forskellige malerier at vælge imellem, og vi garanterer noget for enhver smag.

Vi samarbejder kun med professionelle kunstnere med mange års erfaring.

Så søger du et unika maleri til væggen, så bliver det ikke nemmere, at finde det helt rigtige maleri med et besøg af Art delivery, det kørende galleri.

Først vælger du de malerier, som du bedst kan lide og tilføjer dem til ønskelisten. Herefter udfylder du bookingformularen. Sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer hjem til dig og viser malerierne frem. Når du ser malerierne blive holdt op på væggen, bliver det nemmere at vurdere, hvilket maleri der passer bedst ind hjemme hos dig.

Galleri Art delivery har et stort udvalg af både abstrakte og figurative malerier.

Et besøg af Galleri Art delivery er altid gratis og uforpligtende.

Vi vejleder dig gerne i dit valg af malerier, og du er også velkommen til at maile os et foto af din væg, og så vil vi udvælge de malerier vi vurderer passer bedst ind.

Fordelene ved at se malerierne hjemme hos dig selv er mange. Du får alle maleriernes detaljer og nuancer med, som ellers går tabt, hvis du kun ser malerierne online. Derudover får du mulighed for, at se hvilken størrelse maleri der passer bedst til væggen, samt hvilken stilart og hvilke farver, du synes passer bedst ind i din indretning.

Ønsker du et maleri på specialmål, så tilbyder vi også at lave malerier på bestilling uden købetvang. Send os gerne en mail med dine ønsker og med et billede af din væg, og så tager vi efterfølgende en samtale om processen, hvor du løbende kan komme med dine ønsker og rettelser.

Vi ser frem til at give dine vægge nyt liv.

Trine Birkenfeldt

Indehaver af Galleri Art delivery

Tilføj din overskrift her

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.