Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

Art delivery

ART DELIVERY ER DANMARKS ENESTE KØRENDE GALLERI

Vi gør det nemt at få kunst på væggene, hvad enten det er til private eller virksomheder.

Art delivery har mere end 250 forskellige malerier på lager, og vi garanterer noget for enhver smag.

Først vælger du de malerier, som du bedst kan lide og tilføjer dem til ønskelisten. Herefter udfylder du booking formularen. Sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer hjem til dig og viser malerierne frem.

Et besøg af Art delivery er altid gratis og uforpligtende.

Vi vejleder dig gerne i dit valg af malerier, og du er også velkommen til at maile os et foto af din væg, og så vil vi udvælge de malerier vi vurderer passer bedst ind.

Fordelene ved at se malerierne hjemme hos dig selv er mange. Du får alle maleriets detaljer og nuancer med, som ellers går tabt, hvis du kun ser maleriet online. Derudover får du mulighed for, at se hvilken størrelse maleri der passer bedst til væggen, samt hvilken stilart og hvilke farver, du synes passer bedst ind i din indretning.

Ønsker du et maleri på specialmål, så tilbyder vi også at lave malerier på bestilling. Send os gerne en mail med dine ønsker og med et billede af din væg.

Vi ser frem til at give dine vægge nyt liv.

Trine Birkenfeldt

Indehaver af Art delivery

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.