Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

“The hunt” 140×120 cm. 13.000 kr.

“The hunt” 140×120 cm. 13.000 kr.

Maleri af Charlotte Bruun

Dette fascinerende maleri med titlen “The Hunt” strækker sig ud over et lærred på 140×120 cm og er prissat til 13.000 kr. Kunstværket fanger øjeblikket af jagt, ikke kun i naturens verden, men også som en metafor for livets udfordringer og stræben.

Kontrasterne mellem lys og mørke, styrke og skrøbelighed, fanger øjet og giver plads til personlige fortolkninger. Maleriets størrelse gør det til et markant statement-piece, der kan dominere ethvert rum og fungere som samtalestarter.

Ønsker du at få maleriet fremvist i dit hjem, så tilføj det til ønskelisten og udfyld herefter en bookingformular. Du er også velkommen til at sende os en mail. Med et besøg af Art delivery – det kørende galleri, bliver det ikke nemmere at finde det rigtige maleri til væggen.

13.000 kr.

* Der tages højde for at et eller flere af de udvalgte værker kan nå at blive solgt inden Artdelivery kommer på besøg. I så fald vil du få besked så du har mulighed for at vælge nye værker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.