Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

“Culinary sea of flowers” 160×90 cm. 25.000 kr.

“Culinary sea of flowers” 160×90 cm. 25.000 kr.

Smukt og farverigt maleri af Susanne Butcher

Dette betagende maleri, med titlen “Culinary Sea of Flowers”, strækker sig over et imponerende lærred på 160×90 cm og præsenteres til 25.000 kr. Kunstværket skaber en sanselig oplevelse af naturens frodige skønhed.

Farverne danser i en livlig palet, der antyder et mylder af blomster i en fantasifuld og kulinarisk symfoni. Hvert penselstrøg synes at være omhyggeligt anbragt, hvilket skaber en fornemmelse af bevægelse og tekstur. Maleriets størrelse gør det til et imponerende midtpunkt, der kan tilføje en unik stemning til ethvert rum.

Ønsker du maleriet fremvist i dit hjem, så tilføj det til ønskelisten og udfyld en bookingformular.

Vi holder maleriet op på din væg, så du får de rigtige betingelser for at kunne vurdere om maleriet skal blive en fast del i din indretning.

25.000 kr.

* Der tages højde for at et eller flere af de udvalgte værker kan nå at blive solgt inden Artdelivery kommer på besøg. I så fald vil du få besked så du har mulighed for at vælge nye værker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.