Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

“Climbing” 70×90 cm. 7.500 kr.

“Climbing” 70×90 cm. 7.500 kr.

Maleri af Annemette Hoier

Dette inspirerende maleri, kaldet “Climbing”, udfolder sig på et lærred med dimensionerne 70×90 cm og præsenteres til 7.500 kr. Kunstværket synes at fange ånden af opstigning og udfordring, og det inviterer beskueren til at fordybe sig i det abstrakte univers.

Farverne og kompositionen i maleriet antyder en stigning mod det ukendte, hvor nuancerne skaber en visuel narrativ, der afspejler både udfordringer og triumfer. Den abstrakte komposition inviterer til personlige fortolkninger, og maleriets størrelse gør det ideelt som et iøjnefaldende midtpunkt i ethvert rum.

Book et besøg af Art delivery – det kørende galleri og få maleriet fremvist i dit hjem. Besøget er gratis og uforpligtende. Tilføj de malerier du ønsker at se og udfyld en bookingformular.

7.500 kr.

* Der tages højde for at et eller flere af de udvalgte værker kan nå at blive solgt inden Artdelivery kommer på besøg. I så fald vil du få besked så du har mulighed for at vælge nye værker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.