Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

“Carli freedom” 100×120 cm. 10.900 kr.

“Carli freedom” 100×120 cm. 10.900 kr.

Maleri af Birgitte Smaakjær

Akryl på lærred.

Dette pragtfulde kunstværk med titlen “Carli Freedom” strækker sig over et lærred på 100×120 cm og præsenteres til 10.900 kr. Kunstneren, med en dygtig hånd, har skabt et maleri, der udstråler frihedens ånd og energi.

Farverne danser i en harmonisk symfoni, og maleriets komposition antyder bevægelse og legende frihed. Den subtile blanding af nuancer skaber en dynamik, der inviterer beskueren til at opleve en følelse af lethed og åbenhed.

Dette kunstværk vil være en iøjnefaldende tilføjelse til ethvert rum, hvor det kan fungere som et inspirerende midtpunkt. Lad “Carli Freedom” bringe en følelse af frihed, kreativitet og dynamik ind i dit hjem og være en påmindelse om de ubegrænsede muligheder, kunst og livet har at tilbyde.

Ønsker du maleriet fremvist i dit hjem, så tilføj det til ønskelisten og udfyld en booking formular.

10.900 kr.

* Der tages højde for at et eller flere af de udvalgte værker kan nå at blive solgt inden Artdelivery kommer på besøg. I så fald vil du få besked så du har mulighed for at vælge nye værker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.