Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

“Ballroom II” 100×80 cm. 12.000 kr.

“Ballroom II” 100×80 cm. 12.000 kr.

Maleri af Susanne Butcher

I maleriet “Ballroom II” inviteres beskueren ind i kunstnerens abstrakte fortolkning af dansen. Dette kunstværk, med sine dimensioner på 100×80 cm, er en fortsættelse af kunstnerens udforskning af dansens univers.

Farverne i maleriet og de legende penselstrøg skaber en visuel symfoni, der fanger øjet og inviterer til fordybelse og fortolkning.

“Ballroom II” er en hyldest til dansens kunst og en fejring af den kreative proces, der forener farver, former og følelser i en enestående sammensmeltning.

Ønsker du at få maleriet fremvist i dit hjem, så tilføj det til ønskelisten og udfyld herefter en booking formular. Du kan tilføje op til 10 malerier.

12.000 kr.

* Der tages højde for at et eller flere af de udvalgte værker kan nå at blive solgt inden Artdelivery kommer på besøg. I så fald vil du få besked så du har mulighed for at vælge nye værker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.