Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

“Ballroom I” 80×100 cm. 12.000 kr.

“Ballroom I” 80×100 cm. 12.000 kr.

Maleri af Susanne Butcher

I maleriet “Ballroom I” tager kunstneren os med ind i en verden af elegance og bevægelse. Dette kunstværk, med sine dimensioner på 80×100 cm, er en hyldest til de levende øjeblikke, der opstår i dansen.

Farverne i maleriet er som tonerne i en velkomponeret symfoni – hver nuance spiller sin egen rolle og bidrager til den overordnede harmoni. Penselstrøgene er legende og energiske.

“Ballroom I” er en ekspressionistisk og abstrakt fortolkning af dansens poesi.

Dette kunstværk er en påmindelse om, at livet selv er som en dans, og at hver penselstrøg i maleriet er en hyldest til de skridt, vi tager på vores egen rejse.

Ønsker du at få maleriet fremvist i dit hjem, så tilføj det til ønskelisten og udfyld herefter en booking formular. Du kan tilføje op til 10 malerier.

12.000 kr.

* Der tages højde for at et eller flere af de udvalgte værker kan nå at blive solgt inden Artdelivery kommer på besøg. I så fald vil du få besked så du har mulighed for at vælge nye værker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.