Ønskeliste
0

Ønskeliste

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Her kan du se de malerier du har tilføjet til din ønskeliste. Tryk på knappen "Aftal fremvisning" så kommer vi forbi med billederne til en uforpligtende fremvisning i dit hjem.

“Attention” 100×150 cm. 9.500 kr.

“Attention” 100×150 cm. 9.500 kr.

Maleri af Jesper Sørensen

I dette kunstværk, med titlen “Attention”, udforsker kunstneren en dyb forbindelse mellem det abstrakte og det konkrete. De levende farver og dynamiske former inviterer beskueren til at træde ind i en verden af konstant forandring. De strukturerede penselstrøg og de dristige farvevalg udtrykker følelser af energi, passion og intensitet.

“Attention” er ikke kun et billede, men en oplevelse. Det er en påmindelse om at være til stede i nuet, at værdsætte skønheden i det komplekse og finde ro midt i stormen. Dette maleri er en invitation til at fordybe sig, udforske detaljerne og lade sig blive opslugt af den rige palet af livets nuancer.

Ønsker du at se “Attention” hjemme på din egen væg før du køber, så book et uforpligtende besøg af det kørende galleri Art Delivery.

9.500 kr.

* Der tages højde for at et eller flere af de udvalgte værker kan nå at blive solgt inden Artdelivery kommer på besøg. I så fald vil du få besked så du har mulighed for at vælge nye værker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.